Larvik Trekkspillklubb             Stiftet  1954
Førjulstreff på Framnes Eldresenter, Sandefjord 4. desember 2017 Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning eller bruk høyre/venstre piltast for å bla fram/tilbake i bildene.
Tradisjonen tro møttes Larvik Trekkspillklubb og Varden Trekkspillorkester til julebord. Svein Helge og Osvald stod for innetjenesten og Aksel sørget for rause, velsmakende snitter og bløtkake til dessert. Musikken sørget vi for selv. Det er så moro å møtes og spille sammen. Sang ble det også. I tillegg til juleallsanger bød Tor Stokness på kjente og kjære viser. Larviks Egil har alltid en historie på lur. Ingenting å si på stemninga rundt bordet. Og fryde min hatt ble det ikke utdelt en pris. Ole Guapa-prisen. Alle var skjønt enige om at Osvald var en verdig vinner. Takras-prisen ble ikke utdelt i år ukjent av hvilken grunn. Antall juleklemmer tyder på at vi ses til neste år – da i Larviks regi. High five ! Rannveig Tradisjonen tro møttes Larvik Trekkspillklubb og Varden Trekkspillorkester til julebord. Svein Helge og Osvald stod for innetjenesten og Aksel sørget for rause, velsmakende snitter og bløtkake til dessert. Musikken sørget vi for selv. Det er så moro å møtes og spille sammen. Sang ble det også. I tillegg til juleallsanger bød Tor Stokness på kjente og kjære viser. Larviks Egil har alltid en historie på lur. Ingenting å si på stemninga rundt bordet. Og fryde min hatt ble det ikke utdelt en pris. Ole Guapa-prisen. Alle var skjønt enige om at Osvald var en verdig vinner. Takras-prisen ble ikke utdelt i år ukjent av hvilken grunn. Antall juleklemmer tyder på at vi ses til neste år – da i Larviks regi. High five ! Rannveig
Fritz Mangelrød fra Varden trekkspillorkester ønsker velkommen til felles førjulstreff for Larvik trekkspillklubb og Varden trekkspillorkester
Under hver tallerken lå det et lodd og Svein Helge Tanum leder loddtrekningen. Rannveig Aunan trekker her ut en vinner av en av gevinstene. (Blomsterpynten på bordene)
Fritz Mangelrød i VTO deler høytidelig ut Ole Guapa prisen med diplom til Osvald Hisdal for utmerket framføring av solopartiene i Ole Guapa.
Egil Lysnes fra LTK har alltid gode historier på lur. “Så stor…” men ikke en fiskehistorie denne gang.
Rannveig Aunan hadde også noen gode historier, og latteren satt løst rundt bordet-
Det ble utvekslet gaver, og Inger Lise Olsen i LTK overrekker en gave til Fritz Mangelrød i VTO. Fritz Mangelrød overrekker så en gave til Inger Lise Olsen.
God Jul fra oss. Larvik Trekkspillklubb Varden Trekkspillorkester